7/13/2014

7/13/2014


Ha már újrakezdem a blogírást, talán megmutathatom az új műhelyemet. Teszem ezt Évi felhívására, hogy osszuk meg hol alkotunk, dolgozunk, amit rendkívül jó ötletnek tartok. Sok érdekes bejegyzést és képet láttam már ennek kapcsán.

Since I'm renewing my blog, I could share with you my new atelier. The inspiration for this blogpost came because of Évi's idea to share photos of our craft space with eachother, which I think it's an excellent though. I saw already a lot of interesting photos of crafting rooms.

Azt hiszem ez az elsö hely, amit valóban műhelynek becézhetek, bár nem külön szobáról van szó. A hálószobám egyik felét foglalja el, de elég nagy a hely, hogy elférjek rendesen. Nem egy különösen érdekes vagy dekorált sarok, viszont szeretek itt dolgozni. Közvetlenül az ablak alatt, zöld kertre néz és a sajátom.

I think that's the first space what I really can call my own craft room. Even though it's not a separate room. It is in a corner of my bedroom, but has enough space. ont especially fancy but I like to work here. It's right at my window, looking at a green garden and it's my own.


Általában nincs ekkora rend az asztalon, de ha új projektbe kezdek, mint épp most, akkor szükségem van egy kis rendrakásra. Ez persze ripsz-ropsz megváltozik. Nemcsak hímzek, de varrok is, ezért van egy varrógép az asztal mellett bedobozolva és nagyanyám egyik régi Singer varrógépét is megkaptam. Kitűnően működik, használom is. 
A varrógép fölé szeretnék még egy akasztót felszerelni, ahova a szabásmintákat akaszthatom majd. Mint a valódi nagy szabóműhelyekben. 

Usually my work table it's not so tidy as on the picture above, however when I start a new project, like right now, I need to clean up around me. Of course this will change after I begin with the actual work. Since I'm not only into embroidery but also into sewing, there is a sewing machine in his box by my table and I have my grandmas old Singer which is still in perfect condition. 
I have in plan to hang up some of my sewing patternsabove the Singer, as it is in professional sewing ateliers sometimes. 


A dolgaim legnagyobb része költözés után már megtalálta a helyét, de még néhány doboz látszódik a képeken is. A textilek nagy része a nappaliban van, ahol a nagy hímzőállvány is áll.

Most of my stuff found already his place after I've moved a couple of months before. Here and there you canstill see couple of boxes on the pictures. Lots of stuff is in the living room where I have also my large embroidery stand.


Az író- és dolgozóasztalom felett persze van egy faliújság is mindenféle üzenettel, újságkivágással, inspirációval.

Above my writing and working table is of course a mood board with pictures and messages, reminders.


Ez az én kis saját alkotósarkom. Még átalakulóban, mindig változóban, hogy megfeleljen az adott igényeimnek.

This is my own little crafting corner. Still work in progress, changing and alteing to my needs.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése